• Hosszúnadrág
  • Kesztyűk 2
  • Kabátok
  • Sokkabat
  • Anvil banner
Keres
  Ismertőben is
  Ön itt jár: » Katalógus Személyes adatok  |  Kosár tartalma  |  Pénztár  |  RSS  
Hőálló védőruházatra vonatkozó jelölések
Hőálló védőruhákra az MSZ EN 340 alapszabvány mellett az MSZ EN 531 szabvány (Védőruházat hő és láng hatásának kitett ipari munkások részére) vonatkozik. Ez a szabvány írja elő többek közt, hogy a hőálló védőruhákon milyen jelölések szerepeljenek, és, hogy ezek milyen jelentéssel bírnak. Konkrétan a következő hatások ellen vizsgálják be a ruhákat:
• Korlátozott lángterjedés – A ( a hatás szabvány által meghatározott betűjele)
• Konvektív (átadott) hő   – B
• Sugárzó hő       – C
• Olvadt fém részecskék  – E
Abban az esetben, ha a termék megfelel a szabvány által maghatározott védelmi képességnek, akkor a hatás betűjelét szerepeltetni kell a védőruhán, persze az elért védelmi szint számával együtt.  
 A korlátozott lángterjedés (A)
Ahhoz, hogy a védőruha megfeleljen az előírásnak, az EN 532 szabvány alapján elvégzett vizsgálat után nem lyukadhat ki, nem éghet, nem olvadhat, lángolási és az izzási idő nem lehet több 2 másodpercnél.
A konvektív (átadott) hő (B)
Az MSZ EN 367 szabvány szerint meghatározott hőátadási index (HTI) azt jelöli, hogy a ruha belső hőmérséklete hány másodperc alatt emelkedik 24 °C– kal.

Teljesítmény szint ____Hőátadási index HTI (s)
B1__________________ min.3 és max 6 s
B2__________________min 7 és max 12 s
B3__________________min 13 és max 20 s
B4__________________min. 21 és max 30 s
B5_______________________min 31 s

 a sugárzó hő (C)
A sugárzó hővel szembeni hő átbocsátási tulajdonság meghatározásában az MSZ EN 366 szabvány előírásai segítenek. A vizsgálatnál alkalmazott hőáramsűrűség 20 kW/m², vagyis az adott védőruha ekkora sugárzó hőhatás ellen a jelzett ideig biztosít védelmet.

Teljesítmény szint  _____Hőátadási index HTI (s)
C1    __________________min 8 és max 30 s
C2    __________________min 31 és max 90 s
C3    __________________min 91 és max 150 s
C4    __________________min 151 s
 
 Olvadt fém részecskék (E)
Ezt a védelmi képességet, a vizsgálatot szabályzó MSZ EN 373 szabvány előírásai alapján a vasolvadék cseppek számából úgy határozzák meg, hogy mekkora az a vasolvadék mennyiség, ami még nem okoz semminemű változást az öltözet külső felületén.
Teljesítmény szint ______A cseppecskék száma (g)
E1 ___________________min 60 és max 120
E2 ___________________min 121 és max 200
E3 ________________________min 200
 
Vissza
0 tétel
Belépés
E-Mail cím:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszót?
Új vásárló
Ha Ön már vásárlónk itt tud felirakozni.
Email cím:  
Teljes név:
        
PANDA Miura O2 8038 félcipő Kifutó!
PANDA Miura O2 8038 félcipő Kifutó!
Nettó 8286,-Ft;
Bruttó 10523,-Ft

Nettó 3149,-Ft;
Bruttó 3999,-Ft

  Ma 2018. 2. 24, szombat, Mátyás napja van.   Szerzői jog © 2018 Munkaruhadiszkont webáruház
Webáruház motorját az alapból tovább fejlesztette Pásztóy Tamás. pasztoy@pasztoy.hu
  48043592 lapletöltés 2012 augusztus 18, szombat  

Legutóbbi keresőszavak: Pilu munkaruha Kazincbarcika – Szentes Nagyker és Kiskunhalas kiszállítás Jászberény  munkaruha üzlet. Szentendre  rock munkaruházat, Komló- Nagykőrös viszonteladó Makó  építőipari ruha, Törökszentmiklós. Gyál  Ipari park Hajdúszoboszló . gazdabolt online ; Keszthely , 88cbsa, Hatvan , Várpalota . Karcag ? Dunaharaszti ,Dombóvár  és Paks -  Munkaruha hol? Komárom munkaruha online kapható Fót on is  - ecoblue ,fényvisszaverő kabát,  endelés.budapest, debrecen, cérnakesztyű, miskolc, cipo, munkás, modellek Emerton munkaruha család. Köpeny Téli Sapka. női kertésznadrág. munkaruha webáruház, Téli -Bélelt munkaruha, szakács cipő, -Munkahelyi , Oroszlány molnarkesztyu, munkaruhazat?  webshop,   online szakács munkaruha webáruház.női munkaruha barkács gazdabolt-    webshop Csizma –Balmazújváros  Munkaruha elsősegély, Monor   - family, nagykereskedelem, megkönnyítjük, döntését, beszerzésben, info@munkaruhadiszkont. Szarvas Női munkaruha Webáruház. Csongrád on  Kalocsa- Hajdúnánás ;mezőgazdasági munkaruházat , 3m Mátészalka  munkaruházat webshop, munkaruha sziget, portwest ,Szigethalom?  panda safety , akacélbetétes bakancs,Pomáz.   & Kisvárda 77.hu  Barkács Webáruház, Dabas munkavédelmi,  cipő- Mezőkövesd fehér  Bakancs -maszk_ Tiszaújváros.